14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Και αυτή την Κυριακή συγκεντρώνονται στα Γιάννενα για να αναζητήσουν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ημερομηνία:

Άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας συμπαραστέκονται με τον τρόπο τους στην οικογένεια του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη στηρίζοντας την οικογένεια και θέλοντας να συμμετέχουν και αυτοί όπως μπορούν στη διαδικασία εντοπισμού κάποιου ίχνους που να βοηθήσει στο να εντοπιστεί ο νεαρός που αγνοείται εδώ και 26 ημέρες.

Η αρχή είχε γίνει την περασμένη Κυριακή με πάνω από 400 άτομα συγκεντρωμένα έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά να δίνουν το δυναμικό τους παρών και να συμμετέχουν στην επειχείρηση οργώματος κόκκινων σημείων σε Αθήνα και Πειραιά υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Τσούκαλη και των μαρτυριών που είχαν φτάσει στο γραφείο του από ανθρώπους που ισχυρίστηκαν ότι ο Βαγγέλης κινείται στην Αθήνα. Μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και προκάλεσαν συγκίνηση στην οικογένεια του Βαγγέλη με τη μητέρα του την κ. Μαρία να μη σταματά να λέει σε όλους όσους ήταν εκεί ευχαριστώ…

Και βέβαια με την ίδια να συμμετέχει στις έρευνες που ακολούθησαν για αρκετές ώρες το προηγούμενο Σάββατο.

“Να βρεθεί το δικό μας παιδί, ο Βαγγέλης”, είναι το σύνθημα και αυτή την Κυριακή για όλους όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμα που γίνεται μέσα από τη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook για το Βαγγέλη με την ελπίδα κάτι να γίνει και να δοθεί εποιτέλους ένα τέλος στην τραγική αυτή υπόθεση που όλοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

Ήδη, περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια εξεύρεσης του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 10 το πρωί έξω από την Γαλακτομική ΕΠΑΣ Ιωαννίνων.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...