23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Και η Ζωή κάνει κόμμα και συνεργάζεται με τη Λαϊκή Ενότητα

Ημερομηνία:

Την ίδρυση του δικού της κόμματος φέρεται έτοιμη να ανακοινώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένανπολιτικό φορέα – κίνηση. Σε αυτόν φαίνεται πως θα ενταχθούν οι Ραχήλ Μακρή, Αγλαΐα Κυρίτση και ίσως ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

Η πολιτική κίνηση αναμένεται να συνεργαστεί με την «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τελευταίες δηλώσεις της έχει εμμέσως δηλώσει τη στήριξή της. Μόλις προχθές δήλωνε ότι η επόμενη Βουλή θα είναι «λαϊκή και πραγματικά αντιμνημονιακή».

Το γεγονός ότι δεν εντάσσεται απλώς στην ΛΑΕ εκτιμάται πως έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θέλει να βρίσκεται υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ενώ θεωρεί πως με μια δική της κίνηση μπορεί να προσελκύσει και άλλο κόσμο. Ακούγεται πάντως ότι θα προσπαθήσει να προσεγγίσει και τον Μανώλη Γλέζο.

Για την ανακοίνωση των όποιων αποφάσεων αναμένει την επίσημη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...