14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Και η Λαϊκή Ενότητα Χανίων συμμετέχει στην αντιπολεμική διαδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης την Τετάρτη στην Πλατεία Αγοράς

Ημερομηνία:

Μετά την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η Λαϊκή Ενότητα καλεί στη συγκέντρωση της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων την Τετάρτη 18 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς ενάντια στον βομβαρδισμό της Συρίας.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι της προετοιμάζονται να τυλίξουν στις φλόγες την Ανατ. Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή με στόχο να εξυπηρετήσουν του ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τα συμφέροντα τους εις βάρος της Συρίας.

Η Ελλάδα και η Κύπρος αυτές τις κρίσιμες ώρες δεν έχουν κανένα λόγο να εμπλακούν και να στηρίξουν στρατιωτικούς σχεδιασμούς της Δύσης, που θέτουν σε κίνδυνο την ειρήνη και την ασφάλεια όλης της περιοχής.

Δυστυχώς, η Ελληνική κυβέρνηση αντί να προστατεύσει τα ελληνικά συμφέροντα προσφέρει κάθε διευκόλυνση στα αμερικανικά συμφέροντα, στα αμερικανικά πλοία και αεροπλάνα που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, γεγονός που την καθιστά ενδεχόμενο στόχο αντιποίνων, απ’ όσους υποστούν τις συνέπειες των αμερικανικών ιμπεριαλιστικών επιθέσεων.

Η κυβέρνηση και η «μνημονιακή αντιπολίτευση» με την εθελόδουλη πολιτική τους, θέτουν την Ελλάδα σε πραγματικό κίνδυνο και υπονομεύουν την ειρήνη.

Απαιτούμε να μην χρησιμοποιηθούν τα ελληνικά εδάφη, ο θαλάσσιος και εναέριος χώρος για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων και αγωνιζόμαστε για την ειρήνη σ’ ολόκληρη την περιοχή.

Στα πλαίσια αυτά καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαζί με πρωτοβάθμια σωματεία, οργανωμένους φορείς της Αριστεράς,  επιτροπές ειρήνης, κοινότητες μεταναστών, κ.α την Τετάρτη 18.4 και ώρα 7.00 μμ στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς

ΟΧΙ στις επιθέσεις των ΗΠΑ – Μ Βρετανίας- Γαλλίας στη ΣΥΡΙΑ

Καμία εμπλοκή της Ελλάδος. Να κλείσει η βάση της Σούδας

Παλεύουμε ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και για την μη εμπλοκή της χώρας μας σε αυτούς.

Υπερασπιζόμαστε την ειρήνη.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...

Σουδιανός δρόμος: Από αψίδα του θριάμβου σε νεκροταφείο δέντρων | Φωτός

Πριν λίγες ημέρες παρουσιάσαμε φωτογραφίες από την κατάντια στον...