20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Και ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης για τον προπηλακισμό του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργακάκη

Ημερομηνία:

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης αναφορικά με την επίθεση στο δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργακάκη κατά τη συγκέντρωση αλληλεγγύης προς την κατάληψη Rosa Nera αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή το περιστατικό προπηλακισμού και απρόκλητης επίθεσης στον Χανιώτη δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Γεωργακάκη την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, δηλώνω ότι καταδικάζω απερίφραστα την συγκεκριμένη ενέργεια.

Κατά την γνώμη μου, η επίθεση αυτή δεν στρέφεται μόνο κατά του συγκεκριμένου έγκριτου δημοσιογράφου αλλά και κατά του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας.

Μάλιστα, η λογική του να προπηλακίζουμε ένα δημοσιογράφο αν δεν μας αρέσουν οι απόψεις και τα ρεπορτάζ του, είναι εντελώς αντιδημοκρατική και δείχνει φασίζουσα νοοτροπία.

Η απόλυτη καταδίκη τέτοιων φαινομένων από όλους μας είναι επιβεβλημένη και επιβεβαιώνει την ξεκάθαρη βούλησή μας να σταθούμε απέναντι και να μην επιτρέψουμε την επανάληψή τους.

Εκφράζω και εγώ την απόλυτη στήριξή μου στον κ. Γεωργακάκη και γνωρίζοντας τις ικανότητες και τις αρχές του, είμαι βέβαιος ότι κάθε προσπάθεια εκφοβισμού και λογοκρισίας του πέφτει στο κενό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ