16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

(Και πάλι) επεισόδια με Αμερικάνους ναύτες στα Χανιά – Απείλησαν και ομάδα εφήβων | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Δεν προκαλεί πλέον εντύπωση.

Κάθε φορά που “επισκέπτονται” τα Χανιά ναύτες του αμερικάνικου στρατού υπάρχουν επεισόδια και η σημερινή βραδιά δεν αποτελούσε εξαίρεση.

Το παλιό λιμάνι είχε γεμίσει από νωρίς το απόγευμα με προσωπικό του αμερικάνικου στρατού και μέχρι το βράδυ αρκετοί από αυτούς ήταν πολύ μεθυμένοι. Έτσι δεν έλειψαν τα παρατράγουδα.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης της εφημερίδας δύο ναύτες αν και αρχικά φαινόταν ότι έπαιζαν στη συνέχεια τα πράγματα αγρίεψαν με μπουνιές και κλωτσιές στο κέντρο του δρόμου ενώ κινδύνευσε να σπάσει τζαμαρία καταστήματος αφού έπεσαν πάνω της με φόρα.

Ο καβγάς συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με τον κόσμο στο δρόμο να έχει παγώσει ενώ μία ομάδα εφήβων που βρισκόταν στο δρόμο των θερμόαιμων ναυτών δέχθηκε απειλές δημιουργώντας κίνδυνο για γενίκευση της σύρραξης.

Το επεισόδιο κάποια στιγμή έληξε όμως οι πολίτες σχόλιαζαν ότι έχουν γίνει πια συνήθεια τα επεισόδια κάθε φορά που κατεβαίνουν στρατιώτες στο παλιό λιμάνι.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ