21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Και το Βατικανό ανησυχεί για την Ελλάδα

Ημερομηνία:

Την ανησυχία του για την Ελλάδα εξέφρασε ο πρωθυπουργός και επικεφαλής της διπλωματίας του Βατικανού, Πιέτρο Παρολίν.

«Ανησυχούμε για την Ελλάδα και ελπίζουμε να βρεθεί το γρηγορότερο δυνατόν λύση με την επίτευξη συμφωνίας», δήλωσε σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της  απονομής του διεθνούς βραβείου «Οικονομία και Κοινωνία».

«Θεωρούμε ότι αν δεν βρεθεί λύση θα μπορούσαν να υπάρξουν, σαφώς, αρνητικές συνέπειες και για τον λόγο αυτό ευχόμαστε να υπάρξει αίσιο τέλος. Δεν κρύβουμε ότι ανησυχούμε», ανέφερε ο Παρολίν, συνομιλώντας με Ιταλούς και ξένους δημοσιογράφους.

newpost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξης Χαρίτσης: Σκοτεινή υπόθεση η υποψηφιότητα Μπελέρη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του ο Αλέξης...

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη για τα… θαύματα: Τι απογοήτευση είναι αυτή

Για απογοήτευση προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο ο Απόστολος...