18.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Καλά, δεν το ξέρετε; Και τα παλάτια της Κνωσού, του Ερντογάν είναι!

Ημερομηνία:

Ελάτε τώρα να γελάσομε! Να καγχάσομε! Να κλάψομε! Να θυμώσομε! Να αγριέψομε! Να ορκιστούμε! Τέλος πια οι συναισθηματισμοί! Τέλος πια, η πολύ καλωσύνη! Που καταντά βλακεία!

Και τώρα, Basta! Φτάνει! Ως εδώ και μη παρέκει!

Τώρα, θα μας πει ο Ερντογάν, η Ευρωπαϊκή Ένωση (;) το ΝΑΤΟ (που το χρυσοπληρώνομε κιόλας) η Γερμανία πάνω απ’ όλους (σε κάθε καταστροφή της Ελλάδας, από πίσω είναι η Γερμανία, απ’ την Μικρασιατική Καταστροφή, μέχρι σήμερα) ότι και τα παλάτια της Κνωσού, ο Μινωικός πολιτισμός, του Ερντογάν είναι!

Καλά δεν υπάρχει ντροπή; Δεν υπάρχει τίποτα; Δεν υπάρχει Δημοκρατία στον κόσμο; Δεν υπάρχουν θεσμοί, δεν υπάρχει Δικαιοσύνη; Δεν υπάρχει τίποτα; Είναι όλα ψεύτικα;

Τότε, ας μην υπάρχει αυτός ο κόσμος! Ας γίνομε ολοκαύτωμα!

Τουλάχιστον για την τιμή μας!

Κύριε Ερντογάν, το DNA της κάθε γης, βρίσκεται στα σπλάχνα της. Και τα νησιά μας κατοικημένα σήμερα και ακατοίκητα, η Κρήτη μας, η Ελλάδα μας, η Κύπρος μας, το DNA τους δεν ανήκει στους Σελτζούκους!
Στους Καγί, στους Τάταρους, στους νομάδες σας, στους καταυλισμούς σας, στον Ερτογρούλ σας!

Βασιλική Κυδωνάκη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

7 και 8 Απριλίου στα Χανιά το 24ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος από το CFF

Το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος θα πραγματοποιήσει την 24η...