23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Καλύπτει πλήρως τον Παπαδημούλη για τα ακίνητα ο Πολάκης: «Εχει πλούσια γυναίκα και είναι όλα νόμιμα»

Ημερομηνία:

Σε συνέντευξή του στον Alpha, ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι οι εξηγήσεις που έδωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι απολύτως επαρκείς προσθέτοντας ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πιο πλούσιος όταν πρωτομπήκε στην πολιτική.

«Εχει εύπορη γυναίκα. Όταν πρωτομπήκε στην πολιτική ήταν πιο πλούσιος. Και από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και από τον Τζοχατζόπουλο και από τον Παπαντωνίου, όλους αυτούς που πλούτισαν από την πολιτική. Γιατί είχε 25 χρόνια μηχανικός, γιατί είχε πλούσια γυναίκα. Είπε ότι είχε εισοδήματα από την ευρωβουλευτική του θητεία, τα οποία έφερε νομίμως και όχι μέσω offshore. Δεν έκρυψε σπίτια στο Παρίσι. Αγόρασε οκτώ ακίνητα, όχι από πλειστηριασμούς».

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε κατά ΜΜΕ και άλλων κομμάτων υποστηρίζοντας ότι άλλοι πολιτικοί μπήκαν φτωχοί στην πολιτική και βγήκαν με αμύθητη περιουσία. «Προφανώς εγώ δεν θα δώσω τροφή κατασπάραξης ενός ανθρώπου την ίδια στιγμή που βοά ο τόπος γύρω – γύρω με τα 125 ακίνητα του ενός και του άλλου. Εκεί γιατί δεν έχετε κάνει θέμα; Δεν θα ξεπλύνω τα κόμματα, τους πολιτικούς γόνους, τις πολιτικές οικογένειες ανθρώπων που δεν έχουν δουλέψει ποτέ και βρίσκονται με αμύθητες περιουσίες ή που μπαίνουν στην πολιτική φτωχοί και βγαίνουν με αμύθητα πλούτη», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ευχαριστίες από Παπαδημούλη

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπαδημούλης με σημερινή του ανάρτηση ευχαριστεί τον Παύλο Πολάκη για τη στήριξη.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι το ζήτημα με τα ακίνητα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να προκάλεσε ακόμα και τη δυσφορία του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είχε πει:

“Φροντίζουμε, πάντα και με επιμονή, η εικόνα του καθενός από μας, είτε αφορά σε οικονομικά ζητήματα, είτε σε διαπροσωπικές σχέσεις, είτε βέβαια σε πολιτικές απόψεις, να είναι μια εικόνα καθαρότητας, διαφάνειας, και αφοσίωσης στα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...