27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Καλύπτει το Λιμενικό μέλη της Χρυσής Αυγής πιθανούς δολοφόνους του Σήφη Βαλυράκη;

Ημερομηνία:

Αν οι καταγγελίες ευσταθούν και ο θάνατος του Σ. Βαλυράκη δεν ήταν ατύχημα, αν οι αναφορές ότι αυτοί που τον οδήγησαν στον θάνατο είναι οργανωμένα μέλη της Χρυσής Αυγής, τότε δημιουργείται τεράστιο ζήτημα αναφορικά με το Λιμενικό της περιοχής και την απόφασή του να μην προωθήσει την έρευνα.

Γιατί πλέον δε μιλάμε για απλή ανικανότητα αλλά για οργανωμένη προσπάθεια συγκάλυψης από τμήμα του κρατικού μηχανισμού με στόχο την προστασία φίλων ή στελεχών του απαγορευμένου φασιστικού κόμμματος της Χρυσής Αυγής που δολοφόνησαν κορυφαίου πολιτικό πρόσωπο της χώρας.

Σημειώνουμε οτι σε αναφορά του και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης αναφέρεται σε “δολοφονική επίθεση σε βάρος του εκλιπόντα από δύο δράστες, που φέρονται να έχουν σχέση με την «Χρυσή Αυγή» και έναν έγκλειστο σήμερα πρώην Βουλευτή της”.

Μάλιστα, απευθυνόμενος προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ ζητά παρέμβασή τους ώστε η κατάθεση του μάρτυρα να γίνει με ασφάλεια αφού το Λιμενικό της περιοχής, όπως αναφέρει και ο δικηγόρος της υπόθεσης κ. Φωτάκης …διώχνει τους μάρτυρες!

Σε άτομα που φαίνεται να αναγνωρίζει ο μάρτυρας που είναι αδέρφια και μάλιστα οργανωμένοι στην Χρυσή Αυγή, αναφέρεται και η ιστοσελίδα news247.gr ενώ, σε ερώτηση του στη Βουλή για τον θάνατο του Βαλυράκη, το Κίνημα Αλλαγής αναφέρει πως πρόκειται για «στοιχείο που ενδεχομένως να δίνει και άλλη διάσταση στην επίθεση σε βάρος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ με την έντονη αντιδικτατορική δράση» αφήνωντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι ίσως δολοφονήθηκε για τους αγώνες που έδωσε ενάντια στη στρατιωτική Χούντα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την πρωτοφανή δίωξη στον Δ. Ανθούση

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν Χανίων καταγγέλλει  στον Χανιώτικο...

Μπορεί κάποιος άνθρωπος να μας “κάψει” τον εγκέφαλο;

Ενίοτε αισθάνεσαι πως «καίγονται» εγκεφαλικά κύτταρα σε συναναστροφές. Όντως...