14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

20 μέρες νεκρή στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη ήταν η 37χρονη Εστία Ζαφειράκη

Ημερομηνία:

Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη Εστία Ζαφειράκη (Estia Zafeiraki) στο διαμέρισμά της στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι, 20 ημέρες μετά τον θάνατό της.

Οι Αρχές δεν έχουν κάνει ακόμα γνωστή την αιτία του θανάτου της, ωστόσο δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια κάποιας επίθεσης, γεγονός που συμβάλει στην πιθανότητα να υπέκυψε λόγω κάποιας ασθένειας.

Σε δωρεά προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της μεταφοράς της σορού της, στρέφονται άνθρωποι από το περιβάλλον της.

Μάλιστα , έχει γίνει σχετική ανάρτηση σε  ιστοσελίδα  στον σύνδεσμο https://www.gofundme.com/estia-zafeiraki όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να προβεί σε δωρεά για την συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για τη μεταφορά της σορού της άτυχης 37χρονης στην πατρίδα της το Ρέθυμνο. Να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν συλλεχθεί περίπου 5.000 δολλάρια από το σύνολο των 20.000 δολλαρίων που έχει τεθεί ως στόχος.

Η Ζαφειράκη ήταν σχεδιάστρια και καλλιτέχνης, ζούσε μόνη της και δεν είχε συγγενείς στη Νέα Υόρκη.

Μεταξύ των εταιρειών για τις οποίες είχε δημιουργήσει σχέδια ήταν και η Alma Bank και ο Ελληνοαμερικάνικος Σύλλογος Επαγγελματιών Γυναικών (AGAPW).

Είχε σπουδάσει Επικοινωνία και Γραφικές Τέχνες στο διεθνώς αναγνωρισμένο Pratt Institute στη Νέα Υόρκη καθώς και από το Κολλέγιο Βακάλο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας» η Εστία Ζαφειράκη βρέθηκε νεκρή  στο διαμέρισμά της στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι, 20 ημέρες μετά τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές δεν έχουν κάνει ακόμα γνωστή την αιτία του θανάτου της, ωστόσο δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια κάποιας επίθεσης, γεγονός που συμβάλει στην πιθανότητα να υπέκυψε λόγω κάποιας ασθένειας. Η Εστία Ζαφειράκη, η οποία είχε εργαστεί ως επικοινωνιολόγος, διέμενε μόνη της στη Νέα Υόρκη, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να μην μένει στην πόλη κάποιος στενός συγγενής της. Οι Αρχές επικοινώνησαν με τους συγγενείς της στην Κρήτη, ενημερώνοντας για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας τις αδερφές της, Ρούλα και Γεωργία Ζαφειράκη. Η κηδεία της αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Κρήτη.

Η Ζαφειράκη γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης το 1980, έμενε στη Νέα Υόρκη και εργαζόταν ως εικαστικός καλλιτέχνης.

Το τελευταίο μήνυμά της στο twitter ήταν μία εικόνα που έγραφε: “Αν η ζωή δεν έχει τα πάνω και τα κάτω της, τότε σημαίνει ότι είσαι νεκρός”.

Δείτε και τη σελίδα της στο behance.net με δημιουργίες της.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...