14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

“Κανένας μόνος του”: Πρωτοβουλία του Συλλόγου Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

Ημερομηνία:

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε ο Σύλλογος Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης. Κρίνοντας ότι δε μπορούν να μείνουν αμέτοχοι επιλέγουν να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη κάνοντας το ψώνια τους από τα σούπερ μάρκετ ή τα φαρμακεία και φέρνοντας τα ψώνια στο σπίτι τους.

Δείτε τι αναφέρεται σε σχετικό μήνυμα:

Τα Χανιά ,όπως και κάθε πόλη του κόσμου, βιώνουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Η πανδημία του Covid-19 έχει “προσβάλει” κάθε κοινωνία , έχει χτυπήσει το κοινωνικό μας ιστό. Σε αυτήν την κατάσταση , εμείς ,

Οι φοιτητές του πολυτεχνείου Κρήτης κρίνουμε πως δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι στην προσπάθεια καταπολέμησης του ιού.

Βάζοντας και εμείς το λιθαράκι μας , επιλέγουμε  να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Για τα ψώνια σας στο σούπερ-μάρκετ και για τις αγορές σας στο φαρμακείο , μπορείτε να μας καλέσετε στα κάτωθι τηλέφωνα και θα κάνουμε εμείς για εσάς τα ψώνια σας.

Δείχνουμε αλληλεγγύη, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας.

Σύλλογος φοιτητών Πολυτεχνείο Κρήτης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...