19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

«Κανένας μόνος του» στο lockdown από τον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων, έπειτα από την ανακοίνωση για το 2ο lockdown, ανταποκρινόμενος για ακόμα μία φορά στις ανάγκες των πολιτών, στέκεται δίπλα στους ανθρώπους, που έχουν αδυναμία ως προς τη φροντίδα τους όπως ευπαθείς ομάδες, άτομα τρίτης ηλικίας και άτομα με αναπηρία.

Για το σκοπό αυτό λειτουργεί εκ νέου το τηλεφωνικό κέντρο με επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Δήμου Χανίων, οι οποίοι θα βοηθούν ηλικιωμένους/ες, άτομα με αναπηρία ή όσους/ες ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης.

Με ένα τηλεφώνημα στο 28213-41766 το προσωπικό του Δήμου θα αξιολογεί το αίτημα και σε συνεργασία με εθελοντές θα δίνει λύσεις σε καθημερινά ζητήματα, όπως την αγορά φαρμάκων, τροφίμων καθώς και την ψυχολογική υποστήριξη.

Το κέντρο θα εξυπηρετεί τους πολίτες από τη Δευτέρα 9/11/2020 καθημερινά από τις 9.00 έως τις 14.00 μέχρι τη λήξη της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας.

xania

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...