17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Κανείς επιζών από την συντριβή αεροσκάφους της Air Algerie

Ημερομηνία:

Δεν υπάρχει κανένας επιζών από τη συντριβή αεροσκάφους της Air Algerie. Η επίσημη επιβεβαίωση έρχεται από τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος επιπλέον σημείωσε ότι δεν αποκλείεται κανένα σενάριο για τα αίτια του δυστυχήματος. Ωστόσο, ως πιο πιθανή αιτία για τη συντριβή είναι η κακοκαιρία που επικρατούσε στην περιοχή. «Δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς επιζών» δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ, προσθέτοντας ότι όλες του οι σκέψεις γυρνάνε γύρω από τα θύματα και τις οικογένειές τους. «Είμαστε στο πλευρό τους» πρόσθεσε. Αύριο, οι συγγενείς των θυμάτων από την Γαλλία, θα μεταβούν στο υπουργείο Εξωτερικών της χώρας για να λάβουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Ο Γάλλος πρόεδρος έκανε επίσης γνωστό ότι ένα από τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους έχει ήδη συλλεχθεί και μεταφέρεται στο Γκάο, όπου αναμένεται να εξεταστεί το συντομότερο δυνατό.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Air Algerie, που εξαφανίστηκε με έξι μέλη πληρώματος και 110 επιβάτες – μεταξύ τους 51 Γάλλοι – εντοπίστηκαν σε βόρεια περιοχή του Μάλι. Γάλλοι στρατιώτες έχουν αναλάβει την περιφρούρηση, την συγκέντρωση των πρώτων στοιχείων και περισυλλογή των πτωμάτων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πύλη Σαμπιονάρα στα Χανιά

«Το ταξίδι του μαθητικού φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Χανιά...

Επεκτείνεται το δίκτυο καφέ κάδων βιαποβλήτων του Δήμου Χανίων με νέες περιοχές δράσης

Ο Δήμος Χανίων προχωρά στην επέκταση του προγράμματος «Διαλογή...

Επίκαιρα θέματα: Περί ανεμογεννητριών

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Απρίλης μήνας και η εικόνα...