15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κανείς πλειστηριασμός δεν προχώρησε στα Χανιά – Επόμενη διαδικασία μετά τις εκλογές – Γιορτή στην ΕΡΑ Χανίων για τα 3 χρόνια ΔΗΠΑΚ 

Ημερομηνία:

Στα Χανιά την Τετάρτη, πολίτες από όλο το αντιμνημονιακό φάσμα, συγκεντρώθηκαν όπως κάθε Τετάρτη στις 15.30 έξω από τα Δικαστήρια ενώ περίπου στις 16.30 κατευθύνθηκαν προς το Ειρηνοδικείο Χανίων όπου ξεκινούσε η διαδικασία. Ήταν η πρώτη διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά μετά το διάλειμμα των εορτών.

Προς πλειστηριασμό τέθηκαν 2 ακίνητα.

 

Πραγματοποιήθηκαν 2 επαναληπτικοί πλειστηριασμοί, ο ένας στον Σταλό για κέντρο διασκέδασης από την Alpha και ένα διαμέρισμα στη Σφακίων πάλι από την Alpha. Για κανένα από τα δύο ακίνητα δεν υπήρχε ενδιαφέρον και οι πολίτες αποχώρησαν ευχαριστημένοι.

Το πρωί πάντως υπήρχε η πληροφορία ότι συλλογικότητες από όλη την Ελλάδα καλούσαν πολίτες να παρευρεθούν στα Ειρηνοδικεία γιατί περίμεναν ότι θα ανοίξει η διαδικασία με απελευθέρωση πλειστηριασμών και για την πρώτη κατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας σε αρκετά Ειρηνοδικεία συγκεντρώθηκε κόσμος, όπως και στα Χανιά. Τελικώς, η πληροφορία δεν επαληθεύτηκε ενώ όπως ανακοινώθηκε, τις επόμενες δύο βδομάδες δε θα γίνει η διαδικασία λόγω εκλογών.

Γιορτή ΔΗΠΑΚ στην ΕΡΑ Χανίων

Να σημειώσουμε ότι η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση (ΔΗΠΑΚ) συμπληρώνει τρία χρόνια λειτουργίας και την Τρίτη στις 7 το απόγευμα θα κόψει την πίτα της ζωντανά στην ΕΡΑ Χανίων με σκοπό να περάσει και το αγωνιστικό μήνυμα ενόψει της αλλαγής που όλοι περιμένουνε.

Όλα αυτά σε μία ζωντανή αγωνιστική εκπομπή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...