16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Κατάθεση αστυνομικού: Ο Ζακ δεν μπήκε να κλέψει

Ημερομηνία:

Συνεχίζεται η έρευνα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, με έναν από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο να δίνει άλλη τροπή στο σενάριο της κλοπής που τα κανάλια έσπευσαν να «μεταδώσουν», καθώς φέρεται να έχει καταθέσει ότι σύμφωνα με τα στοιχεία ο άτυχος 33χρονος δεν μπήκε στο κωσμηματοπωλείο για να κλέψει.

«Δεν μπήκε για να κλέψει γιατί αλλιώς θα έβρισκαν κάτι στις τσέπες του, όπου δεν βρέθηκε τίποτα. Δεν ήταν παραβιασμένο τίποτα, δεν είδα ανοιχτά συρτάρια» φέρεται να έχει καταθέσει ο αστυνομικός, που το δικαστικό ρεπορτάζ φωτογραφίζει ως αυτόν που, στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται να κρατάει το μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, για την ύπαρξη του μαχαιριού ο αστυνομικός ενημερώθηκε από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και, όπως φέρεται να έχει καταθέσει το έπιασε από τη λάμα για να μην αφήσει αποτυπώματα, καθώς δεν είχε σακούλα μαζί του για το πειστήριο. Τελικά βρήκε σακούλα από τον δρόμο.

Φέρεται επίσης να έχει διηγηθεί ότι στη συνέχεια συνόδεψε το ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό από όπου έφυγε έπειτα από σχετική εντολή, η οποία όριζε ότι έπρεπε να επιστρέψει στο σημείο και να το αποκλείσει, όπως και έκανε, και έπειτα από μία ώρα έλαβε την εντολή να αποχωρήσει. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν πια έφτασε, τα γυαλιά είχαν ήδη σκουπιστεί από τον κοσμηματοπώλη, κάτι που αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Οι έρευνες τώρα εστιάζουν στο να εντοπιστούν οι δύο άνδρες που εμφανίζονται μαζί με τον Ζακ Κωστόπουλο στα βίντεο έξω από τον Βενέτη της οδού Γλάδστωνος, οι μαρτυρίες των οποίων ενδέχεται να φωτίσουν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...