15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κατάληψη στον ΔΟΚΟΙΠΠ στα Χανιά – Δραματική έλλειψη προσωπικού

Ημερομηνία:

Το γεγονός ότι η κοινωνική πολιτική σε όλη την Ελλάδα δεν αποτελεί προτεραιότητα στους καιρούς του μνημονίου αντικατοπτρίζεται και στην κατάσταση που επικρατεί στον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Χανίων.

Όπως ενημερώνουν οι εργαζόμενοι, αύριο Παρασκευή θα προχωρήσουν σε συμβολική 2ώρη κατάληψη για να αναδείξουν τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, σε μια περίοδο αυξημένων αναγκών, αλλά και τον κίνδυνο να μην καταβληθεί η μισθοδοσία σε μία μερίδα εργαζόμενων.

Γράφουν πιο αναλυτικά:

«Στη σημερινή του συνεδρίασή του, το Δ. Σ. Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποφάσισε ομόφωνα να προβούν τα μέλη του 11μελούς συμβουλίου, σε δίωρη συμβολική κατάληψη (9:00-11:00 το πρωί) αύριο ημέρα Παρασκευή των γραφείων του ΔΟΚΟΙΠΠ (ΝΠΔΔ του Δήμου Χανίων) που βρίσκονται στο Δημαρχείο Χανίων.

Με τη δράση αυτή θέλουμε να  αναδείξουμε το θέμα της δραματικής έλλειψης προσωπικού (ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!) στην οποία υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην καταβληθεί σε μεγάλη μερίδα συναδέλφων η επόμενη μισθοδοσία.

Συνέντευξη τύπου θα δοθεί στο χώρο της κατάληψης στις 9:30 π.μ.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...