20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Καταγγέλλουμε την διοίκηση της ΔΕΗ για την ΚΡΗΤΗ TV 1

Ημερομηνία:

Καταγγέλλουμε την διοίκηση της ΔΕΗ που συμπλέοντας με την μνημονιακή συγκυβέρνηση που επιμελείται την υλοποίηση του μεθοδευμένου σχεδίου της ολοκληρωτικής εξόντωσης του Ελληνικού λαού, παραβαίνοντας τις αρχές του κοινωνικού χαρακτήρα που εξ αντικειμένου δεσμεύεται να έχει, εφαρμόζει αμείλικτα τις προσταγές της αιμοσταγούς τροικανής κυβέρνησης, σε ότι αφορά φτωχούς και αδυνάτους σε αντίθεση με τους ισχυρούς και ημέτερους,  που απολαμβάνουν προκλητική ασυλία στις υποχρεώσεις τους.Η μη αποδοχή του αιτήματος διακανονισμού και η πραγματοποίηση της διακοπής της παροχής ρεύματος  στον αρχαιότερο δημοκρατικό και ασυμβίβαστο τηλεοπτικό σταθμό των Χανίων ΚΡΗΤΗ TV 1  μόνο αρνητικά συναισθήματα και θλίψη προκαλεί στο σύνολο του Χανιώτικου  λαού και όχι μόνο.
Ως πολίτες των Χανίων και  μέλη της  ΔΗΠΑΚ (Δημοκρατικής Πατριωτικής Κίνησης) καταδικάζουμε απερίφραστα ως απαράδεκτη και μεροληπτική την συμπεριφορά της διοίκησης της  ΔΕΗ, που με αυτή της την ενέργεια, φανερώνει ότι συνεργεί στην επίθεση της νέας τάξης κατά της ελευθερίας της  έκφρασης και την φίμωση της όποιας  δημοκρατικής και ελεύθερης φωνής, αντιστρατεύεται την υπηρετούσα εχθρικά προς τον Ελληνικό λαό συμφέροντα, κυβέρνηση.
Δηλώνουμε επίσης την αμέριστη συμπαράσταση μας στον  ιδιοκτήτη του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού κ. Αγγελάκη όπως το ίδιο θα πράξουμε και για κάθε άλλον «διωκόμενο» για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, συμπολίτη μας.

ΔΗΠΑΚ (Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση) Χανίων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...