16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Καταστηματάρχες Πλατανιά: 20 μέρες μετά τίποτα δεν έχει γίνει – Δεν βλέπουμε κανένα συνεργείο να εργάζεται!

Ημερομηνία:

Αυτό που διαπιστώνουν όλοι οι πολίτες αναφέρει και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών “ΙΑΡΔΑΝΟΣ” του Δήμου Πλατανιά. Εργασίες αποκατάστασης ουσιαστικά δε γίνονται! Δεν υπάρχουν μηχανήματα στους δρόμους και όπου υπάρχουν, δεν υπάρχουν εργάτες για να τα δουλεύουν. Όπως καταγγέλλουν, 20 μέρες μετά τη συνάντησή τους με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και ενώ η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει, τίποτα δεν έχει γίνει.

Διαβάστε τι αναφέρουν στην επιστολή διαμαρτυρίας τους προς τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη:

Kύριε Περιφερειάρχη,

Στην συνάντηση που συντονίστηκε στην Αντιπεριφέρεια Χανίων στις 18/03/2019, παρουσία των φορέων του τουρισμού, δεσμευτήκατε για την επίλυση τριών άμεσων προβλημάτων πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν στην περιοχή μας και συγκεκριμένα για τα εξής:

1) την ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση της γέφυρας του Ιάρδανου στον Πλατανιά

2) την ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα της παλιάς εθνικής με άμεση προτεραιότητα το τμήμα Σταλός –Πλατανιά,

3) τον ΑΜΕΣΟ καθαρισμό του ΒΟΑΚ από τα χώματα, το κόψιμο των δέντρων και των κλαδιών.

Η τουριστική περίοδος ξεκίνησε και αναρωτιόμαστε που είναι αυτές οι υποσχέσεις σας είκοσι ημέρες μετά από την συνάντηση; Αφού δεν βλέπουμε κανένα συνεργείο και κανένα μηχάνημα της Περιφέρειας να εργάζεται για την αποκατάσταση των παραπάνω!

Η εικόνα που δίνουμε στους επισκέπτες μας είναι, επιεικώς, απαράδεκτη!

Αγωνιούμε για την φετινή τουριστική σεζόν και απαιτούμε να μεριμνήσετε άμεσα ως πλέον αρμόδιοι και να πράξετε όσα υποσχεθήκατε σε όλους τους Φορείς στην συνάντηση που είχαμε.

Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειες σας και για την ενημέρωση του χρονοδιαγράμματος των εργασιών σας.

Με εκτίμηση,
To Δ.Σ του Συλλόγου Επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά «ο Ιάρδανος»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ