15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Καταψηφίζει ο Μιχελογιαννάκης για το αδίκημα του βιασμού

Ημερομηνία:

Έχει γίνει πολύ μεγάλη συζήτηση για τις αλλαγές που συζητώνται στη Βουλή αναφορικά με το αδίκημα του βιασμού.

Όπως δήλωσε ο βουλευτής Γ. Μιχελογιαννάκης, ο ίδιος καταψηφίζει το άρθρο 336 παράγραφο 5 όπου ο βιασμός γίνεται … πλημμέλλημα!

Όπως σημειώνει:

“Ζητώ από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και από το Πρόεδρο της Βουλής έστω αυτή την ύστατη στιγμή να αποσύρει το άρθρο 336 από το σχέδιο του νέου ποινικού κώδικα. Διότι ο νέος ορισμός θα δυσχεραίνει το έργο της δικαιοσύνης και η παράγραφος 5 θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην απονομή της δικαιοσύνης στα άτομα που έχουν διαπράξει το ειδεχθές έγκλημα του βιασμού. Κάτι τέτοιο αντίκειται στις ηθικές μου αρχές και αξίες, όσο και της ελληνικής κοινωνίας. Γι’ αυτό το λόγο δεν θα ψηφίσω το άρθρο αν παραμείνει σε αυτήν την μορφή”.

Δηλαδή θα υπάρξει λογικός άνθρωπος που θα το ψηφίσει;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...