15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση ο Β. Μαρινάκης

Ημερομηνία:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κλήθηκε από τον ανακριτή να απολογηθεί ως κατηγορούμενος για την εγκληματική οργάνωση και μέσω του δικηγόρου του ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Πλέον έγινε γνωστό και με επίσημο τρόπο, από τις δικαστικές αρχές, ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι κατηγορούμενος για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Για σήμερα Δευτέρα είχε κληθεί από τον ειδικό ανακριτή κατά της διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, αλλά παρουσιάστηκε ο δικηγόρος του, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία.

Ο δικηγόρος του Βασίλης Δημακόπουλος που εκπροσωπούσε και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννη Κομπότη, ζήτησε από τον Γιώργο Ανδρέαδη να μην παραστεί ο πελάτης του στην Ευελπίδων, επειδή ήταν πολλά τα ΜΜΕ που τον περίμεναν και θα δημιουργούσαν αρνητική εικόνα για το πρόσωπο του και την δημόσια εικόνα του. Τελικά, κατ’ εξαίρεση και για πρώτη φορά στην υπόθεση, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, παρέδωσε στον κ. Δημακόπουλο το κατηγορητήριο.

Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι Κουρίδης και Σταθόπουλος πήραν σήμερα προθεσμία για 2 και 3 Ιουνίου, τότε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού θα πρέπει να απολογηθεί κάπου στις αρχές του Ιουνίου!

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται να κλείνει το παζλ των κατηγορούμενων της υπόθεσης που φτάνουν τους 27.

Από την στιγμή που ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι κατηγορούμενος αξίζει να τονιστούν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει και έχουν ως εξής: 

1) Ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
2) Ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης.
3) Ηθική αυτουργία για έκρηξη που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή.
4) Ηθική αυτουργία για δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις και ο σκοπός επετεύχθη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ