17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Κινητοποίηση Χανιωτών για τον αθλητικογράφο Ευτύχη Κοκκινάκη

Ημερομηνία:

Ένας πολύ αγαπητός Χανιώτης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πρόκειται για τον αθλητικογράφο και υπάλληλο της ΔΕΥΑΧ Ευτύχη Κοκκινάκη ο οποίος αφού αρχικά νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων, τελικώς, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο Ευτύχης Κοκκινάκης έγραφε ειδήσεις για το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ ενώ βρισκόταν και στη γραμματεία κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Προς συμπαράστασή του, από τη σελίδα του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ στα Χανιά, δίνεται αριθμός λογαριασμού της Τράπεζας Ελλάδας, για όσους επιθυμούν να τον στηρίξουν στην περιπέτειά του:

ΙΒΑΝ GR 9501 7137 7000 6377 0102 86911

Ολόκληρο το μήνυμα έχει ως εξής:

Αγαπητοί συναθλητές και συμπολίτες,

Ο Δημοσιογράφος και Υπάλληλος της Δ.Ε.Υ.Α.Χανίων Ευτύχιος Κοκκινάκης του Μαρίνου που είναι σε όλους μας γνωστός από την παρουσία του στη γραμματεία των αγώνων του εργασιακού μας πρωταθλήματος μπάσκετ και όχι μόνο, νοσηλεύθηκε λόγω προβλήματος υγείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων. Μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Με πήρε τηλέφωνο από το 6972013991 και με παρακάλεσε να τον βοηθήσω όπως μπορώ.

Αμέσως σκέφτηκα όλους εμάς και ζήτησα την άδειά του ώστε να αναρτήσουμε αυτή την έκκληση βοήθειας στη σελίδα μας στο Facebook.

Διστακτικά, ευγενικά, και μη έχοντας άλλη επιλογή μιας και η αδελφή του φροντίζει τη μητέρα του που νοσηλεύεται επίσης μου έδωσε τον παρακάτω αριθμό λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς.:

ΙΒΑΝ GR 9501 7137 7000 6377 0102 86911

Όποιος λοιπόν θέλει να βοηθήσει ας καταθέσει στον παραπάνω λογαριασμό ότι μπορεί.

Όπως και αυτός βοηθάει καθημερνά και ανελλιπώς άπορες οικογένειες.

Και αν μαζέψουμε αρκετά και περισσέψουν, πάλι όπως γνωρίζετε σε κάποιους φτωχούς θα πάνε ….

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ