13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Κι όμως, κάτοικοι της Άμφισσας χειροκροτούσαν (!) τον δολοφόνο της 13χρονης ρομά!

Ημερομηνία:

Μετανιωμένος παρουσιάστηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή ο 34 επιχειρηματίας από την Άμφισσα, πυροβόλησε και σκότωσε την 13χρονη Γιαννούλα στον καταυλισμό των Ρομά την περασμένη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει το star Κεντρικής Ελλάδας, o 34χρονος προσλήθε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καταχειροκροτούμενος από κατοίκους της Άμφισσας που είχαν συγκεντρωθεί, απέναντι από τους ΡΟΜΑ που βρίσκονταν την ίδια στιγμή μπροστά από το δικαστικό μέγαρο.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγλέα και ανακριτή ο φερόμενος δράστης πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Δικηγόρος του θύτη είναι ο Πέτρος Μαντούβαλος στον οποίο το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο χθες οριστικοποίησε την προσωρινή παύση των 6 μηνών που είχε επιβληθεί από την Ολομέλεια των Πρωτοβάθμιων Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά για παράβαση του Κώδικα Δικηγόρων, του Κώδικα Δεοντολογίας, αφού έθιξε το κύρος του δικηγορικού λειτουργήματος, χρησιμοποιώντας την δικηγορική του ιδιότητα για ιδιοτελείς σκοπούς κατά το χειρισμό υπόθεσης πελάτισσας του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...