28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

ΚΚΕ για δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών σε βάρος μεταναστών: Να συλληφθούν άμεσα οι δράστες

Ημερομηνία:

Ευθύνες στην κυβέρνηση για τη δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών σε βάρος μεταναστών – εργατών στον Ασπρόπυργο, χθες Σάββατο, καταλογίζει το ΚΚΕ.

«Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η θρασυδειλία και το μίσος των χρυσαυγιτών που στρέφεται κατά ταλαιπωρημένων ανθρώπων, εργατών – Ελλήνων και μεταναστών – την ίδια στιγμή που κάνουν πλάτες σε αφεντικά και μεγάλα συμφέροντα, οι οποίοι θέλουν εργάτες – σύγχρονους δούλους», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Η κυβέρνηση έχει σοβαρή ευθύνη γι’ αυτήν την εξέλιξη. Όχι μόνο για την κωλυσιεργία της δίκης, αλλά και γιατί συμμορίες φασιστών δρουν ανενόχλητοι σε περιοχές, όπως τον Ασπρόπυργο και στην ευρύτερη περιοχή. Πρέπει άμεσα να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης και τους εγκληματίες καθοδηγητές τους της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής», επισημαίνει.

«Οι εργαζόμενοι, ο λαός χρειάζεται να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και να απομονώσουν αποφασιστικά τη Χρυσή Αυγή και όσους τους θρέφουν», καταλήγει.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10 χρόνια κάθειρξη στον 43χρονο Ηρακλειώτη που σκότωσε την 31χρονη φίλη του

Σε θανατηφόρα σωματική βλάβη μετέτρεψε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  την...