18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Κλείνει ο δρόμος προς Ελαφονήσι στα Τοπόλια-Υπεγράφη η απόφαση

Ημερομηνία:

Μετά την σχετική εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Απόστολου Βουλγαράκη, υπεγράφη σήμερα το πρωί απο την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων η απόφαση για την διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό που οδηγεί προς Ελαφονήσι στο ύψος των Τοπολίων.Η απόφαση θα διαβιβαστεί στους αρμοδίους προκειμένου να τοποθετηθούν πινακίδες και σημάνσεις για την διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθούν οι οδηγοί, παρακάμπτοντας το επικίνδυνο τμήμα του δρόμου.

Ουσιαστικά η απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα θα ξεκινήσει να ισχύει απο αύριο και όπως είπε στο Flashnews.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, τις επόμενες ημέρες – μέχρι τέλη του μήνα – θα ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες αντιστήριξης των πρανών για προστασία απο τις πτώσεις πετρών και βράχων.

Στο μεταξύ, σε σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσημεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων η 34χρονη δασολόγος απο την Βόρεια Ελλάδα, η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά απο την πτώση βράχου σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το πρωί της Κυριακή.

Χθες στην 34χρονη έγινε αξονική τομογραφία απο την οποία προέκυψαν ενθαρρυντικά αποτελέσματα, η οποία θα επαναληφθεί σήμερα.

Η απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων

“Διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή οδό ΑΡΘΜ 5 (Καλουδιανά-Κεφάλι-Χρυσοσκαλίτισα δια μέσω Βουλγάρω –Τοπόλια , Ελους και Στομίου ) Από σήμερα 21-8-2013 εως και 30-11-2013 καθόλες τις ώρες του 24ώρου για τις εργασίες του έργου <<Βελτίωση συνθηκων ασφαλείας Ε.Ο. Καλουδιανά –Κεφάλι-Χρυσοσκαλίτισα, 1ο Υποέργο <<Αντιστήριξη των πρανών στο τμήμα Τοπόλια –Κατσοματάδο>>.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων αποφασισε την διακοπή της κυκλοφορίας των πεζών και πάσης φύσεως οχημάτων & δικύκλων στην Επαρχιακή οδό ΑΡΘΜ 5 Καλουδιανά-Κεφάλι-Χρυσοσκαλίτισα δια μέσω Βουλγάρω –Τοπόλια , Ελους και Στομίου και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, από τη Χ.Θ. 8+900 έως την Χ.Θ. 9+800, προς την κατεύθυνση Μύλοι –Ελος και με αρχή χιλιομέτρησης 0+000 , την συμβολή με την παλιά εθνική οδδό στα Καλουδιανά από σήμερα Τετάρτη 21-8-2013 και για χρονικό διάστημα έως και 30-11-2013 καθόλες τις ώρες του 24ώρου, λόγω της εκτέλεσης των αναφερομένων στο θέμα εργασιών από την προαναφερόμενη Τεχνική Εταιρεία.

Η κύρια κυκλοφοριακή σύνδεση από την περιοχή της Κισάμου και του ΒΟΑΚ, γενικότερα προς τις περιοχές Ελους –Βάθης-Ελαφονησίου κλπ. Θα διεξάγεται μέσω της οδού Ταυρωνίτης –Κάντανος –Πλεμενιανά –Στροβλές-Μύλοι-Ελος –Βάθη και από την οδό Κίσσαμος-Πλάτανος –Σφηνάρι-Βάθη.

Επιπροσθέτως η κυκλοφορία μικρών οχημάτων θα μπορεί να διεξάγεται από το υφιστάμενο δίκτυο αγροτικών –δημοτικών δρόμων”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...