16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Κλιμάκιο του Επιμελητηρίου καταγράφει το ενδιαφέρον των καταστηματαρχών της πλατείας 1866 για την δημιουργία «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου»

Ημερομηνία:

Το κατ’ αρχήν ενδιαφέρον των καταστηματαρχών, της πλατείας 1866 και των οδών Κόρακα, Κριάρη και Κορκίδη για την δημιουργία «Ανοικτού κέντρου εμπορίου» καταγράφει από χθες κλιμάκιο του Επιμελητηρίου που επισκέπτεται τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Το κλιμάκιο αποτελούμενο από το μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΧ και Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων κ. Δημήτρη Μουντάκη, το επίσης μέλος του ΔΣ και πρόεδρο του Εμπορικού Τμήματος του φορέα Δώρα Κυριακάκη και Διοικητική Υπάλληλο του Επιμελητηρίου, ενημερώνει τους επιχειρηματίες για την πρόθεση του Δήμου Χανίων και του ΕΒΕΧ, να ενταχθεί η περιοχή που δραστηριοποιούνται, στο πρόγραμμα του υπουργείου Ανάπτυξης, «Open Mall», και κάνουν αναλυτική καταγραφή των επιχειρήσεων, με χρήσιμα για το πρόγραμμα, στοιχεία.

Η πρόταση θα χρηματοδοτηθεί κατά 100% από το επιχειρησιακό πρόγραμμα ΕΠΑΝΕΚ 2014-2020 και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δράσεις τόσο για την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, όσο και των προσόψεων των επιχειρήσεων της περιοχής, με στόχο να αναδειχθεί η εμπορική ταυτότητα, η ελκυστικότητα και η επιχειρηματικότητά της περιοχής παρέμβασης.

Να υπενθυμίσουμε ότι έως τέλη Σεπτεμβρίου 2018 ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο θα έχουν έτοιμη προς κατάθεση στο Υπουργείο Οικονομίας την πρόταση για την δημιουργία «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου» εφόσον βέβαια την αποδεχθούν και συμφωνήσουν οι επιχειρηματίες της περιοχής.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ