28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Κλιμάκιο του Κινήματος με Καρχιμάκη και Πεταλωτή σε φορείς των Χανίων

Ημερομηνία:

Με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας της νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Χανίων, βρέθηκαν στα Χανιά και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι πρώην Υπουργοί και κορυφαία στελέχη του Κινήματος, Μιχάλης Καρχιμάκης και Γιώργος Πεταλωτής.

Στα πλαίσια της επίσκεψης τους, συνάντησαν το πρωί της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη στο μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Υπήρξε ενημέρωση για τα σοβαρά θέματα του νομού με επίκεντρο τα σχεδιαζόμενα έργα υποδομής και την ωριμότητα των μελετών με ανταλλαγή απόψεων σε φιλικό κλίμα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων Γιάννη Μαργαρώνη, ο οποίος τους ενημέρωσε για θέματα όπως φορολογικό, ασφαλιστικό, «κόκκινα δάνεια», ρευστότητα και αδειοδότηση επιχειρήσεων, για την πορεία του τουριστικής κίνησης, των εξαγωγών αλλά και το στάδιο υλοποίησης του ΕΠΙΧΕΙΠΑ.

Τους πρ. Υπουργούς συνόδευε ο Γραμματέας Ν.Ε. Χανίων Ιπποκράτης Μανουδάκης και ο Αν. Γραμματέας Αντώνης Σπαθής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Χανίων

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10 χρόνια κάθειρξη στον 43χρονο Ηρακλειώτη που σκότωσε την 31χρονη φίλη του

Σε θανατηφόρα σωματική βλάβη μετέτρεψε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  την...