15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κορίτσι στην Κρήτη μαζεύει λεφτά από τα 13 της και τα δίνει σε οικογένεια που τα έχει ανάγκη

Ημερομηνία:

Ένα κορίτσι στην Κρήτη δίνει από την ηλικία των 13 ετών λεφτά στην ομάδα “Κίτρινη Αποστολή” Ηρακλείου. Τώρα, πέρασε από τις πρώτες στην ΑΣΟΕΕ Αθηνών και η ίδια μαζί με τους γονείς προχώρησε σε άλλη μία προσφορά δίνοντας 15 επιταγές των 20 ευρώ για αγορά σχολικής ύλης για παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών.

Διαβάστε το σχετικό κείμενο που αναρτήθηκε στη σελίδα της “Κίτρινης Αποστολής”:

Η γλυκιά και άριστη μαθήτρια Κατερίνα μας είχε απασχολήσει ξανά πριν κάποια χρόνια, όταν πήγαινε στην Δευτέρα Γυμνασίου και αποφάσισε να ανοίξει τον κουμπαρά της και το ποσό που είχε μέσα να το διαθέσει για τις οικογένειες που το χρειάζονταν ( κάποιοι μπορεί να το θυμούνται)!!! Και έτσι ακριβώς έγινε αφού ένα ποσό των 400€ έγινε 8 διατακτικές των 50€ για αγορές από σούπερ μάρκετ!!! Τα χρόνια πέρασαν η Κατερίνα μεγάλωσε, όπως και όλοι μας βέβαια και πέρασε από τις πρώτες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Α.Σ.Ο.Ε.Ε !! 

Οι γονείς της καθώς και η ίδια θέλοντας να βοηθήσουν παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών, πρόσφεραν σχολική ύλη (15 επιταγές των 20€ ) για 15 παιδιά από γνωστό βιβλιοπωλείο της πόλης μας!!! 

Σίγουρα το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για αυτό το κορίτσι!!!

Εκ μέρους της Κίτρινης Αποστολής και φαντάζομαι όλων, του ευχόμαστε καλές σπουδές και κάθε όνειρο της να γίνει πραγματικότητα γιατί πραγματικά το αξίζει!!!

Καλό σας βράδυ!!!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ