20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κορονοϊός: Προσαγωγή κομμώτριας στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Αυστηρότατοι είναι οι έλεγχοι και στο Ηράκλειο Κρήτης για όσους δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση κατά της διασποράς του κορονοϊού. Μετά τις πέντε συλλήψεις για ανοιχτά φροντιστήρια σε Κομοτηνή, Κοζάνη και Ιωάννινα παρά τις απαγορεύσεις, άλλος ένας πολίτης από την Περιφέρεια δεν πειθάρχησε στα μέτρα.

Πρόκειται για κομμώτρια που πήγε το πρωί και άνοιξε κανονικά το κατάστημά της και δέχθηκε την πελατεία της.

Οι Αρχές  εντόπισαν το κατάστημα και προχώρησαν στην προσαγωγή της κομμώτριας και την οδήγησαν στο τμήμα.

Πληροφορίες του cretapost.gr αναφέρουν πως η προσαγωγή πιθανότατα θα εξελιχθεί σε σύλληψη με την κομμώτρια να οδηγείται στον εισαγγελέα Ηρακλείου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πλήρης συμμόρφωση των καφέ και χώρων εστίασης την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πλήρης συμμόρφωση στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση έδειξαν οι ιδιοκτήτες καφέ και καταστημάτων εστίασης στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του λοιμοξωλόγου, Στέφανου Τσιόρδα, άρχισαν να κλείνουν ένα – ένα τα καταστήματα κατεβάζοντας ρολά.

Μάλιστα, χαρακτηριστικές είναι οι σημερινές φωτογραφίες από το κέντρο του Ηρακλείου στο οποίο δεν κυκλοφορεί… ψυχή ενώ οι λιγοστοί πολίτες που χρειάστηκε να κατέβουν είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα φορώντας μάσκες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...