15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κορωνοϊός-Βρετανία: Θετικός στον ιό ο Μπόρις Τζόνσον | Βίντεο

Ημερομηνία:

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter.

Στο μήνυμά του, ο Βρετανός πρωθυπουργός ανέφερε πως πλέον θα μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, αλλά θα συνεχίσει να ηγείται της κυβέρνησης.

Ο ίδιο αποκάλυψε πώς υπέφερε από ήπια συμπτώματα όπως επίμονο βήχα και πυρετο και μετά από ιατρική συμβουλή υπεβλήθη σε τεστ που τον έδειξε θετικό στο νέο ιό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόρις Τζονσον ήταν από τους ηγέτες που αρνήθηκαν να πάρουν νωρίς σκληρά μέτρα περιορισμού, από το φόβο των επιπτώσεων στην οικονομία, προκρίνοντας λύσεις όπως η ”ανοσία του κοπαδιού”.

Λίγες μόνο μέρες μετά αναγκάστηκε να αλλάξει τακτική μετά τις σφοδρότατες αντιδράσεις και τη χλεύη της επιστημονικής κοινότητας.

Πλέον πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας ήρθαν πολύ αργά και πως το βρετανικό σύστημα υγείας αναμένεται να καταρρεύσει από το πλήθος των περιστατικών, με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ