23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κορωνοϊός: Θετικό κρούσμα στο κέντρο εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ στα Χανιά

Ημερομηνία:

Θετικό κρούσμα στον κορονοϊό έχει καταγραφεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ στα Χανιά. Την πληροφορία μετέδωσε νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN η συνάδελφος Ευτυχία Πενταράκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα από το Μαρόκο που συμμετείχε σε ειδικό ΝΑΤΟϊκό σχολείο που αφορά τις δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων στα Χανιά.

Να σημειώσουμε ότι οι 25 εκπαιδευόμενοι έμεναν σε κεντρικό ξενοδοχείο και κυκλοφορούσαν ελεύθερα στα Χανιά για μια βδομάδα ενώ σήμερα σε καραντίνα βρίσκονται 100 άτομα στο ΚΕΝΑΠ. Απολύμανση έγινε στο ξενοδοχείο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο εκπαιδευτής της ομάδας των 25 ήταν υπεύθυνος και για άλλα 11 σχολεία που βρισκόταν σε εξέλιξη στη Σούδα την ίδια περίοδο με τους στρατιώτες να κυκλοφορούν ελεύθερα στα Χανιά όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο κ. Πενταράκη, την Παρασκευή με εντολή Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σταμάτησαν οι εκπαιδεύσεις στο ΚΕΝΑΠ. Σήμερα θα ήταν πάλι γεμάτο το Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ αν δεν είχε δοθεί η εντολή.

Δείτε σχετικό βίντεο από το OPEN εδώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι με άρθρο του ο “Αγώνας της Κρήτης” είχε επισημάνει το “κενό ασφαλείας” που αποτελούσαν και αποτελούν οι βάσεις λόγω και του ειδικού καθεστώτος λειτουργίας τους.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο διοικητής των βάσεων ανακοίνωση μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης του κορονοϊού. Το ερώτημα τώρα που τίθεται είναι, τα μέτρα ανακοινώθηκαν κατόπιν εορτής;

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...