21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κουκουλοφόροι χτύπησαν ανελέητα αγρότη στην Ιεράπετρα

Ημερομηνία:

Σε πολύ άσχημη κατάσταση πήγε αργά το απόγευμα, ένας 47χρονος αγρότης, στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, ο οποίος όπως είπε ο ίδιος είχε δεχτεί επίθεση από δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι τον χτύπησαν αλύπητα, στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος με γεωργικά εργαλεία, τσουγκράνες και σκαλίδες.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μία ώρα περίπου σε αγροτική περιοχή στον επαρχιακό δρόμο Κεντρί – Σταυρός, όπου ο αγρότης καλλιεργεί κηπευτικά σε θερμοκήπιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ενώ προσπαθούσε να μπει στο θερμοκήπιό του για να ποτίσει την καλλιέργειά του, πετάχτηκαν από κάποια γωνιά δύο κουκουλοφόρου με γεωργικά εργαλεία στα χέρια τον αιφνιδίασαν, τον χτυπούσαν ανελέητα μέχρι που τον άφησαν αναίσθητο στο χώμα.

Πάλεψε για να τους ξεφύγει

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 47χρονος άνδρας πάλεψε με τους κουκουλοφόρους και προσπάθησε να βγάλει την κουκούλα που φορούσε ο ένας από τους δράστες.

Μετά από πάλη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, κατάφερε και τους ξέφυγε, μπήκε στο αυτοκίνητό του μέσα στα αίματα και κατάφερε να οδηγήσει μόνος του μέχρι το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η εικόνα του άτυχου 47χρονου άνδρα ήταν σοκαριστική την ώρα που έφτασε στο νοσοκομείο.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ και αστυνομικοί του Α.Τ. Ιεράπετρας προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σοβαρά τραύματα

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας, φέρει σοβαρά τραύματα στα χέρια και το κεφάλι.

Άγνωστα είναι προς το παρόν τα αίτια της επίθεσης καθώς ο συγκεκριμένος αγρότης, ο οποίος κατάγεται από τον Σταυρό (Καπίστρι) Ιεράπετρας, θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς και φιλήσυχους κατοίκους της περιοχής.

neakriti.gr

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...