15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κουπόνια σε 289.300 πολίτες για δωρεάν σύνδεση internet, laptop και tablet

Ημερομηνία:

Στις 04/02/2015 αναμένεται να αναρτηθούν τα κουπόνια της Ψηφιακής Αλληλεγγύης για τους 289.300 δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος σύμφωνα με την προκήρυξη που εκδόθηκε από το ΤΕΕ που υλοποιεί το πρόγραμμα για δωρεάν λαπτοπ ή Tablet και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο για 12 μήνες.

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι δικαιούχοι της Επιταγής Ψηφιακής Αλληλεγγύης όπου έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα από 04/02/2015 έως 30/06/2015 θα μπορούν να εισέρχονται στην ιστοσελίδα e-inclusion.gr και να εκτυπώνουν τον κωδικό που θα τους δίνει το δωρεάν λαπτοπ ή tablet αλλά και ίντερνετ, για 12 μήνες.

Αντικείμενο της δράσης είναι η παροχή ψηφιακών υπηρεσιών και εξοπλισμού, με επιταγή [κουπόνι] ψηφιακής αλληλεγγύης, στους 289.237 πολίτες που αιτήθηκαν και έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα και παράλληλα κατοικούν στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης [Ανατολική Μακεδονία‐Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη].

Η δράση χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση 2007‐ 2013» [ΕΠΨΣ], με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης [Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης]. Σκοπός της δράσης είναι η πρόσβαση των πολιτών με χαμηλά εισοδήματα σε τεχνολογίες ΤΠΕ, η μείωση του ψηφιακού χάσματος μέσω της πρόσβασης των πολιτών στο διαδίκτυο, η αύξηση της χρήσης του διαδικτύου, του ηλεκτρονικού εμπορίου και των προσφερόμενων ψηφιακών υπηρεσιών του Δημοσίου από πολίτες που δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς και η ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών, μέσω τεχνικής υποστήριξης / συμβουλευτικής ενημέρωσης στο χώρο τους.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ