20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κουτσούμπας: Η επόμενη μέρα του Τσίπρα δεν διαφέρει σε τίποτα από την προηγούμενη

Ημερομηνία:

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε πριν από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την ακόλουθη δήλωση:

“Εδώ από τη Θεσσαλονίκη, σε μια αστυνομοκρατούμενη, αμερικανοκρατούμενη πόλη, διαδηλώνουμε κάτω από τις σημαίες του ΠΑΜΕ, για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Οχτώ χρόνια τώρα εναλλάξ οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, μας έφεραν σε έναν εργασιακό μεσαίωνα.

Η επόμενη μέρα του κ. Τσίπρα δεν έχει να διαφέρει σε τίποτα από την προηγούμενη γιατί συνεχώς θα υπάρχουν απ’ ότι φαίνεται όλοι οι μνημονιακοί νόμοι, οι αντιλαϊκοί νόμοι, θα υπάρχει ο λαός μας να υποφέρει κάτω από τη φτώχεια και την ανεργία, θα υπάρχουν οι αμερικανονατοϊκοί σχεδιασμοί, εδώ στην περιοχή, κάτω από τους οποίους η κυβέρνηση έχει δώσει γη και ύδωρ, όλα αυτά τα χρόνια και βεβαίως ο ελληνικός λαός, κοιτάει μπροστά.

Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε μπροστά, με ισχυρό ΚΚΕ, με εργατικό κίνημα δυνατό, με κοινωνική συμμαχία, μπορούμε να φέρουμε τις αναγκαίες ανατροπές, τις ριζικές αλλαγές, με το λαό πραγματικά στην εξουσία, για μια νέα κοινωνία, νέα οικονομία”.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...