16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κρήτη: Αγνόησε το lockdown και άνοιξε κανονικά το καφενείο

Ημερομηνία:

Ακριβά θα πληρώσει το άνοιγμα της επιχείρησης του ένας επαγγελματίας στην Κρήτη που άνοιξε παρά την απαγόρευση.

Πρόκειται για καφενείο στο Ρέθυμνο, ο ιδιοκτήτης του οποίου καλείται να πληρώσει τώρα 5.000 ευρω, πρόστιμο που επιβλήθηκε την Τρίτη μετά από σχετικούς ελέγχους των αρχών.

Επιπλέον για μη χρήση μάσκας οι αρχές “μοίρασαν” για ακόμα μια μέρα πρόστιμα, όπως βέβαια και για περιορισμό μετακίνησης σε 136 περιπτώσεις στο πλαίσιο συνολικά 1. 896 ελέγχων.

Για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν 51 πρόστιμα συνολικά. 8 στα Χανιά, 7 στο Ρέθυμνο, 16 στο Ηράκλειο, 13 στο Λασίθι και 7 στον ΒΟΑΚ.

Την ίδια ώρα για άσκοπες μετακινήσεις επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα σε 85 περιπτώσεις. Τα πόστιμα ανα νομό: 14 στα Χανιά, 13 στο Ρέθυμνο, 53 στο Ηράκλειο, 3 στο Λασίθι και 2 στον ΒΟΑΚ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

του Μανώλη Κοττάκη Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος...

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...