19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Κρήτη: Αυτός είναι ο 74χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης κάτω των 12 ετών

Ημερομηνία:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 74χρονου που έχει προφυλακισθεί, κατηγορούμενος για τις κακουργηματικές πράξεις της αποπλάνησης σε βάρος παθόντος που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ΄ εξακολούθηση και της ασελγείας με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 10 έτη έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση που προβλέπονται από το άρθρο 98 παρ. 1, 339 παρ.1α΄ , 351Α παρ.1α΄ Π.Κ. καθώς και της ανωτέρω ασκηθείσας σε βάρος του ποινικής δίωξης από την Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για τον:

1) Καραγιώργη Λουκά του Κωνσταντίνου και της Καλλιόπης, που γεννήθηκε το 1944 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός (1) μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25703 και 28210-25704, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έως την Μεγάλη Τετάρτη το Δώρο Πάσχα – Οι προϋποθέσεις

Έως τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου θα πρέπει να...

Περιπέτεια για τουρίστρια σε φαράγγι του Λασιθίου

Άσχημα απρόοπτα είχε για μία τουρίστρια η πεζοπορία σε...

Μήνυση Αλεξίας Μπακογιάννη κατά Στέφανου Χίου: «Με απείλησε ότι θα με χτυπήσει με μπουκάλι»

Μήνυση για απειλή, εξύβριση και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης κατέθεσε η Αλεξία...