14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κρήτη: Γυναίκα ήπιε φυτοφάρμακο επιχειρώντας να θέσει τέλος στη ζωή της

Ημερομηνία:

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια της οδήγησαν 47χρονη γυναίκα στην Κρήτη να επιχειρήσει να βάλει τέρμα στη ζωή της. Όπως μεταδίδει το cretapost, η αγρότισσα από την Ιεράπετρα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, ήπιε φυτοφάρμακο το απόγευμα της Πέμπτης και βρέθηκε από τον ίδιο το σύζυγο της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Έκτοτε νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου η 47χρονη να ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της και να βρεθεί πάλι κοντά στα παιδιά της.

Η ψυχολογία της 47χρονης είχε επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, λόγω των δυσκολιών, που αντιμετώπιζαν στην καθημερινότητα τους, με τις υποχρεώσεις τους και τα έξοδα να τρέχουν, όταν τα εισοδήματα της οικογένειας της από τα χωράφια είχαν μειωθεί κατακόρυφα.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της εργάζονταν καθημερινά για πάρα πολλές ώρες στα χωράφια τους, προκειμένου να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των τεσσάρων παιδιών τους. Όπως φαίνεται όμως, η 47χρονη δε μπορούσε να αντέξει άλλο την κατάσταση αυτή και θέλησε να τερματίσει τη ζωή της.

Cretapost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...