20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρήτη: Δανειολήπτρια “κούρεψε” το χρέος της κατά 50%

Ημερομηνία:

Δανειολήπτρια ρύθμισε το  “κόκκινο” χρέος της, από τις δύο πιστωτικές της κάρτες,με την νέα πιστώτρια, εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις funds  διαγράφοντας, αυτό κατά 50 % και ρύθμιση του υπολοίπου με δόσεις, με Επιτόκιο 0%.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης:

Η εν λόγω οφειλετρια σε δύο πιστωτικές κάρτες, είχε αφήσει ανεξοφλητο ποσό. 19.139,22.ευρώ. Στο πλαίσιο της εξωδικαστικής διαμεσολάβησης ,διεγράφη το 50%  του ποσού και διεσώθη η κύρια κατοικία της.

Επί του πρακτέου ,αφού εξετάστηκαν από την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, εξατομικευμένα τα προβλήματα, οι προοπτικές καθώς και οι εναλλακτικές λύσεις που δύνανται να εφαρμοστούν και έπειτα από σειρά διαπραγματεύσεων της ομάδας εμπειρογνωμόνων της Ένωσης με το  fund , επετεύχθη η οριστική ρύθμιση και των.δυο δανείων, με μηνιαία καταβολή ύψους 50,00 ευρώ (26 για την μια πίστωση και 24 για την άλλη με διαγραφή του χρέους κατά 50%.

Τέλος, Καλούνται οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

• Τel: 2821092666, 2821092306

• e-mail: epkxan@gmail.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ