13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Κρήτη: Δε βρήκαν τα όπλα που βαρούσαν μπαλωθιές και τους συνέλαβαν για “βαρελόσκυλα”

Ημερομηνία:

Σε συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές χθες στο Αρκαλοχώρι στη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης καθώς οι εμπλεκόμενοι επιδίδονταν στη ρίψη άσκοπων και άκρως επικίνδυνων πυροβολισμών!

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν οι δυο συμπέθεροι μετά από κατάθεση αστυνομικού ότι από τα σπίτια των δυο οικογενειών έπεφταν μπαλωθιές…

Η αστυνομία προέβη σε έρευνες στα δυο σπίτια, όμως δεν βρέθηκαν όπλα, σφαίρες κτλ.

Ωστόσο, από την κατάθεση του αστυνομικού και μετά από έρευνα στο ποιμνιοστάσιο του ενός, οι συλληφθέντες βρέθηκαν να έχουν αδικήματα σχετικά με ζώα, όπως “βαρελόσκυλα”…

Σε κάθε περίπτωση, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στέλνει ηχηρό μήνυμα πως δεν θα μείνει απαθής σε φαινόμενα οπλοχρησίας και άσκοπων πυροβολισμών…

Σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται:

“Συνελήφθησαν, χθες (24.08.2019) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μινώα Πεδιάδας, σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 58 και 48 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, προχθές (23.08.2019) το απόγευμα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις οικίες των δύο ημεδαπών σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα στις εν λόγω οικίες και συνελήφθησαν ο 58χρονος και ο 48χρονος ως διοργανωτές της εκδήλωσης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που διαπιστώνεται η ρίψη άσκοπων πυροβολισμών θα εφαρμόζεται με αυστηρότητα η Νομοθεσία και στους διοργανωτές των εκδηλώσεων”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...