15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρήτη: Δωρεάν γάμοι και βαφτίσεις για απόρους

Ημερομηνία:

Πρόσκληση σε όσα ζευγάρια έχουν προγραμματίσει το γάμο τους κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διοργανώσουν το… πατροπαράδοτο Κρητικό γλέντι, απευθύνει το δίκτυο αλληλεγγύης «Εδώ Μετόχι».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης και να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση που επιθυμούν.

Παράλληλα, το «Εδώ Μετόχι», αναλαμβάνει να βαφτίσει παιδιά άπορων οικογενειών, καλύπτωντας τα έξοδα που απαιτούνται.

Ωστόσο, οι αξιέπαινες πρωτοβουλίες του «Εδώ Μετόχι» δεν σταματούν εδώ, καθώς στις εγκαταστάσεις του προσφέρεται φιλοξενία σε όσους γιατρούς, από κάθε γωνιά του κόσμου θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά την περίοδο των διακοπών τους.

Επιπλέον γίνεται προσπάθεια για παροχή δωρεάν νομικής υποστήριξης σε όσους κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από δάνειο, ενώ έχει δημιουργήσει τράπεζα αίματος, όπου, όποιος επιθυμεί, μπορεί να δίνει αίμα στην κινητή ομάδα αιμοληψίας του ΠΑΓΝΗ.

Ο εμπνευστής και υπεύθυνος των προγραμμάτων αλληλεγγύης της οργάνωσης, κύριος Μιχάλης Λουδιανός, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καλούμε λοιπόν όλους τους απανταχού πατριώτες.

Επιστήμονες και μη, γυναίκες και άνδρες, όλες τις κοινωνικές ομάδες, μικρούς και μεγάλους να συνδράμουν με τον εθελοντισμό τους, ακόμα και με τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους. Να στηρίξουμε ίσως την τελευταία ελπίδα των φτωχών».

Το “Εδώ Μετόχι” βρίσκεται στο 2 χλμ. Γαζίου-Τυλίσσου, περιοχή Σκαφιδαρά Γαζίου στη θέση Καμίνι, στο Ηράκλειο.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. Wind 69090390043, Vodafone6948358158, Cosmote 6987049169.

Πηγή: apodimoi-krites.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...