14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κρήτη: Η κατηγορούμενη χήρα του δολοφονηθέντος καρδιολόγου ζητάει να της παραδοθούν τα κλειδιά όλων των ακινήτων του – Αντιδρά η αδελφή του

Ημερομηνία:

Στα χαρακώματα βρίσκονται η χήρα και η αδελφή του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο έξω από τη Σητεία από τον εραστή της Βουλγάρας συζύγου του!

Η 39χρονη Ντέζι Γκοβεντάροβα, η οποία κατηγορείται για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του 62χρονου άντρα της αλλά αποφυλακίστηκε έως την εκδίκαση της υπόθεσης, υπέβαλε αίτηση να αποσφραγιστούν τόσο το σπίτι όπου κατοικούσε η ίδια με τον σύζυγο και το παιδί τους όσο και το ιατρείο του αδικοχαμένου καρδιολόγου και του εξοχικού τους στον Μακρύ Γιαλό, και να της παραδοθούν και τα κλειδιά όλων των ακινήτων.

Εξαλλη η αδερφή του Χριστόδουλου Καλαντζάκη ζήτησε να απορριφθεί η αίτηση της νύφης της και να παραδοθούν στην ίδια τα κλειδιά των ακινήτων. Η γυναίκα κατηγορεί τη Βουλγάρα ότι εκμεταλλεύεται το γεγονός πως ασκεί τη γονική μέριμνα του ανήλικου γιου της και υποστηρίζει ότι ζητά την αποσφράγιση των ακινήτων για λογαριασμό του παιδιού και μοναδικού κληρονόμου της περιουσίας του καρδιολόγου, με σκοπό να αφαιρέσει μέσα από τα σπίτια αποδεικτικά στοιχεία της ενοχής της! Από την πλευρά της, η Ντέζι ισχυρίζεται ότι η αίτηση αποσφράγισης κατατέθηκε γιατί το παιδί πρέπει πλέον να επιστρέψει στο σπίτι όπου μεγάλωσε, αλλά και γιατί η αδελφή του 62χρονου χρησιμοποιεί το εξοχικό του σαν να είναι εκείνη η κληρονόμος.

Ο εραστής

Η άγρια δολοφονία, που φέρεται ότι σχεδίασε η Ντέζι και εκτέλεσε ο αστυνομικός ομοεθνής εραστής της με σκοπό να καρπωθούν τη μεγάλη περιουσία, έγινε το πρωί της 7 Οκτωβρίου, όταν ο γιατρός κατευθυνόταν με τη Mercedes του από τη Σητεία στο ιατρείο του στον Μακρύ Γιαλό. Κρυμμένος σε αγριελιές, στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά, παραμόνευε ο 37χρονος εραστής της Ντέζι, Καρσέβ Κρασιμίρο, που άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα.

Η πρώτη βολή αιφνιδίασε και τραυμάτισε τον Καλαντζάκη, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και, όταν βγήκε από το Ι.Χ., ο αδίστακτος δράστης τον πυροβόλησε δύο φορές πισώπλατα. Ο Βούλγαρος έχει κριθεί προφυλακιστέος και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

espressonews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ