14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κρήτη – Ικανοποίηση από την έκθεση στη Δανία

Ημερομηνία:

Με ικανοποίηση και αισιοδοξία επέστρεψε από την Δανία η αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης που συμμετείχε στην τουριστική έκθεση «Ferrie for Alle» που πραγματοποιήθηκε στο Herning της Δανίας από της 20 έως της 22 Φεβρουαρίου 2015.

Η έκθεση θεωρείτε από τις μεγαλύτερες των Σκανδιναβικών Χωρών, καθώς την επισκέπτονται ετησίως  περίπου 70.000 άτομα.

Η προβολή της  Περιφέρειας Κρήτης στην έκθεση έγινε εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, ο οποίος διαθέτει πλέον ένα καλαίσθητο και σύγχρονο περίπτερο. Από όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, την μεγαλύτερη  ζήτηση είχε το νησί μας και ιδιαίτερα η Δυτική Κρήτη.

Η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησε επαφές με διάφορες επιχειρήσεις και tour – operators που συμμετείχαν στην διοργάνωση, ενώ, από τις πληροφορίες που συγκέντρωσε, διαπίστωσε πως την προσεχή τουριστική περίοδο, αναμένεται να διατηρηθεί ο αριθμός των επισκεπτών από την Δανία.

Την Περιφέρεια Κρήτης, εκπροσώπησαν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού Χανίων, κ. Μανώλης Βολικάκης. Επίσης από το νησί μας συμμετείχε αποστολή τόσο του Δήμου Σητείας καθώς και αποστολή του Δήμου Χερσονήσου.
Η Κρήτη, γνωστή στη μεγάλη πλειοψηφία των Δανών επισκεπτών της έκθεσης, κέρδισε τις εντυπώσεις στην έκθεση του Herning με τις προσδοκίες για αύξηση των αφίξεων από τη συγκεκριμένη σκανδιναβική χώρα παρά τις επιφυλάξεις που διατυπωθήκαν λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Και το 2016 όπως φαίνεται οι Δανοί επιλέγουν τη Κρήτη για τις διακοπές τους.

Για άλλη μια φορά η αντιπροσωπία που εκπροσώπησε το νησί μας έδωσε το καλύτερό της εαυτό για να προβληθούν οι ομορφιές της Κρήτης με έμφαση στη κρητική φιλοξενία σημείο αναφοράς για όποιον έχει επισκεφτεί τον όμορφο τόπο μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...