21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Κρήτη: Κέρδισε τη μάχη ο 47χρονος του πολύνεκρου τροχαίου

Ημερομηνία:

Νικητής έπειτα από ένα μήνα στην εντατική δίνοντας μάχη για τη ζωή του βγήκε ο 47χρονος Νίκος Κωστίδης, που τραυματίστηκε σοβαρά στο πολύνεκρο τροχαίο στην Αγία Πελασγία Κρήτης, δυο μέρες μετά την Πρωτοχρονιά, όπου σκοτώθηκαν η σύζυγος, η κόρη του και ο αρραβωνιαστικός της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 47χρονος πατέρας ενός ακόμη κοριτσιού που νοσηλεύεται επίσης μετά το τροχαίο, βγήκε απ’ τη ΜΕΘ την περασμένη Παρασκευή και πλέον νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Στο μεταξύ η μικρή του κόρη Χριστίνα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 3 Ιανουαρίου, καθώς οι δύο οικογένειες γύριζαν από εκδρομή στα Χανιά, προκειμένου να γνωριστούν για τον γάμο των παιδιών. Δυστυχώς όμως το νήμα της ζωής κόπηκε απότομα για τον 23χρονο Χρήστο και την 22χρονη Μαίρη, όπως και για τη μητέρα της.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξης Χαρίτσης: Σκοτεινή υπόθεση η υποψηφιότητα Μπελέρη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του ο Αλέξης...

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη για τα… θαύματα: Τι απογοήτευση είναι αυτή

Για απογοήτευση προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο ο Απόστολος...