14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κρήτη: Λαβράκι έβγαλε ο έλεγχος της ΔΙΑΣ σε αλλοδαπό

Ημερομηνία:

Λαβράκι έβγαλε ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε ένα νεαρό αλλοδαπό σε μια περιοχή του Ηρακλείου, καθώς βρήκαν πάνω του ηλεκτρονικές συσκευές την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Έτσι, προσήχθη στην Ασφάλεια που έκανε έρευνα στην κατοικία του.

Εκεί βρέθηκαν πλήθος υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και κινητά. Μέχρι στιγμής, διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος αλλοδαπός είχε διαπράξει μια διάρρηξη στο σπίτι ενός 33χρονου, από το οποίο είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, μέρος των οποίων αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνεχίζουν την προανάκριση, η οποία ερευνά από πού έχουν κλαπεί τα υπόλοιπα ευρήματα.

*** Δυο τσάντες που περιείχαν μεγάλο χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα είχαν κάνει φτερά το μεσημέρι της 26ης Αυγούστου από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη Λούτσα της Πρέβεζας. Δυόμισι μήνες μετά, η διάρρηξη εξιχνιάστηκε χάρη στην έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 46χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...