17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Κρήτη: Μίνι-μάρκετ και καφενεία στο “στόχαστρο” των ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ

Ημερομηνία:

Πολλά ήταν τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στην Κρήτη, με αρκετές και… διαφορετικές παραβάσεις να διαπιστώνονται σε καταστήματα σε όλο το νησί.

Συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε συνολικά 7 καταστήματα σε όλη την Κρήτη για λόγους όχι μόνο μη τήρησης των μέτρων ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού αλλά και για τον αντικαπνιστικό νόμο!

Στο Ρέθυμνο, “λουκέτο” μπήκε σε πέντε μίνι-μάρκετ και επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κάθε ιδιοκτήτη λόγω λειτουργίας σε ώρες που απαγορεύεται βασει των μέτρων.

Το ίδιο συνέβη και σε ένα μινι-μάρκετ στο Ηράκλειο όπου επιβλήθηκε το ίδιο χρηματικό πρόστιμο ενώ και σε ένα καφενείο της πόλης επιβλήθηκε τριήμερη αναστολή λειτουργίας.

“Πρωταθλητής” το Ηράκλειο στις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας

Σε σχέση με τη μη χρήση μάσκας, 33 παραβάσεις διαπιστώθηκαν σε όλη την Κρήτη, και συγκεκριμένα 26 στο Ηράκλειο, 7 στα Χανιά, 2 στο Λασίθι και 1 στο Ρέθυμνο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ