19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κρήτη: Μια κηδεία, πολλά κρούσματα! – Καλούν κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Ημερομηνία:

Ήταν σοκ για την τοπική κοινωνία ο χαμός του άτυχου Κώστα, με αποτέλεσμα να είναι πολλοί εκείνοι που θέλησαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Τα μέτρα που ορίζουν, οι κηδείες να γίνονται σε κλειστό κύκλο συγγενών και μόνο, πήγαν … περίπατο κι έτσι σε χωριό της Μεσαράς συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο στον 43χρονο.

Λίγα 24ωρα μετά, η χήρα του 43χρονου, προβληματισμένη από την κοσμοσυρροή, έκανε ένα τεστ κορωνοϊού, το οποίο βγήκε … θετικό! Ακολούθησαν κι άλλα θετικά τεστ, ανθρώπων που παρευρέθηκαν στην κηδεία, με αποτέλεσμα στην περιοχή να επικρατεί αναβρασμός και κινητικότητα. Ρόλο αναλαμβάνει και η δημοτική αρχή, που σε μια προσπάθεια να μαζέψει … τα ασυμμάζευτα, σχεδιάζει πλάνο, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο να ζητήσει την κάθοδο κλιμακίου του ΕΟΔΥ στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της διασποράς…

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτη συνάντηση της «Παγκρήτιας Δικτύωσης για το Περιβάλλον» στο Πάνορμο Ρεθύμνου

Αρχές Μάρτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη δια ζώσης συνάντηση της...

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...