15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρήτη: Στρατιώτης έχασε την όρασή του από αμέλεια των διοικούντων της μονάδας του | Βίντεο

Ημερομηνία:

Με πόνο ψυχής μία μάνα που έστειλε το παιδί της στο στρατό στις Ειδικές Δυνάμεις στην Κύπρο, καταγγέλλει ότι αυτό επέστρεψε με μόνιμη αναπηρία.

Η Δέσποινα Μπινιχάκη, καταγγέλλει ότι ο γιος της τραυματίστηκε με το όπλο στο μάτι, ενώ βρισκόταν σε άσκηση, με αποτέλεσμα να πάθει αποκόλληση.

Η ίδια αναφέρεται σε αμέλεια από πλευράς του στρατού, καθώς όπως λέει αν η κατάστασή του είχε εντοπιστεί έγκαιρα το παιδί της δε θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση.

Ο 19χρονος τότε Στέλιος τραυματίστηκε στο μάτι, δύο ημέρες μετά πήγε στο γιατρό και μετά από έξι ημέρες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι διοικούντες της μονάδας του τον έστειλαν να κάνει περίπολο με αποκολλημένο μάτι και παρά την επισήμανση του στρατιώτη ότι δεν βλέπει.

Η αναπηρία που έχει το παιδί της στο μάτι είναι μόνιμη πλέον, όπως αναφέρει στην ΚΡΗΤΗ TV η μητέρα, εμφανώς αγανακτισμένη και συναισθηματικά φορτισμένη.

Η οικογένεια, όπως λέει η Δέσποινα Μπινιχάκη εδώ και μήνες βρίσκεται σε μία διαρκή δικαστική μάχη, προσπαθώντας να βρει το δίκιο της.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...