22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κρήτη: Τα αίτια που οδήγησαν έναν ηλικιωμένο στην αυτοκτονία

Ημερομηνία:

Τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα αποκαλύπτονται λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία ενός 76χρονου στο Ηράκλειο της Κρήτης…
Σύμφωνα με το cretalive.gr, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της αυτοκτονίας, οι συζητήσεις στην τοπική κοινωνία «φούντωσαν» για τους λόγους που οδήγησαν τον 76χρονο να βάλει τέλος στην ζωή του.
Όλα δείχνουν, κάτι που επιβεβαιώνεται και από νομικές πηγές, ότι ο 76χρονος πιέστηκε ασφυκτικά λόγω μίας αγωγής που του κοινοποιήθηκε από Ηρακλειώτη, ο οποίος διεκδικεί αποζημίωση άνω των 350.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το σπίτι του 76χρονου είχαν χαθεί κάποια χρήματα με τον ιδιοκτήτη να πιστεύει ότι είχε πέσει θύμα κλοπής.
Βάζοντας στο μυαλό του ποιος πιθανότατα θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση των χρημάτων του, άρχισε να στοχοποιεί συγκεκριμένο άτομο. Από στόμα σε στόμα οι φήμες έφθασαν στα αυτιά του φερόμενου υπόπτου. Μάλιστα ο αυτόχειρας προχώρησε και παρακάτω αφού μήνυσε και όχι μόνον μια φορά σύμφωνα με πληροφορίες τον υποτιθέμενο κλέφτη, ο οποίος εξαγριώθηκε για τον άδικο στιγματισμό του, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής.
Έτσι προσέφυγε στην Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής που έμελε να λειτουργήσει ως «ταφόπλακα»για τον 76χρονο.
Από την στιγμή που την πήρε στα χέρια του, έχασε την γη κάτω από τα πόδια του. Είχε χάσει τον ύπνο του και ένιωθε να «πνίγεται». Γνωστοί του αυτόχειρα εκτιμούν ότι δεν άντεξε την πίεση και το άγχος και έδωσε τέλος στην ζωή του με ένα σχοινί.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ