27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Κρήτη: Υπάλληλοι καθαριότητας τραυματίστηκαν από έκρηξη σε κάδο

Ημερομηνία:

Απίστευτο και όμως αληθινό. Υπάλληλοι καθαριότητας στην Σητεία τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους από έκρηξη σε κάδο τον οποίο πήγαν να συλλέξουν! Ένας εκ των υπαλλήλων οδηγήθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Νικος Κοζυράκης αναφέρει τα εξής:

«Δυστυχώς εκτός από εκείνους τους συμπολίτες μας που αδιαφορούν για την καθαρότητα του Δήμου, που αφήνουν όπου τους βολεύει τα απορρίμματα τους, που δημιουργούν μικρές χωματερές, που αφήνουν σακούλες απορριμμάτων έξω από τους κάδους αλλά και που δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην προσπάθεια που κάνει ο δήμος για σωστή ανακύκλωση, έχουμε και εκείνους τους ασυνείδητους και επικινδύνους για την ασφάλεια, την υγεία ακόμα και για την ζωή των εργαζομένων και των πολιτών».

«Μέσα σε κάδο ανακύκλωσης τοποθέτησαν φιάλη με αγνώστου ταυτότητας αέριο επιμελώς καλυμμένη με ανακυκλώσιμα με αποτέλεσμα κατά την αποκομιδή να γίνει μικρή έκρηξη συνοδευομένη από αέρια τα οποία εισέπνευσαν οι δυο εργαζόμενοι με συνέπεια να παρουσιάσουν έντονα αναπνευστικά προβλήματα. Ο ένας νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο και ο άλλος με λιγότερα προβλήματα στο σπίτι του».

«Το θέμα της απαράδεκτης και ύποπτα επικίνδυνης συμπεριφοράς ορισμένων δεν είναι υπόθεση μόνο της δημοτικής αρχής. Είναι υπόθεση όλων μας και ως τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Καμία πλέον δικαιολογία, καμία πλέον ανοχή».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την...

Κρήτη: Μοναξιά, άγχος και θλίψη βιώνουν οι Κρητικοί – Μεγαλύτερο πρόβλημα στην ενδοχώρα

Οι αγχώδεις διαταραχές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας πάρα...

Ανατροπές στο Airbnb φέρνει το τέλος επιτηδεύματος

Σε αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας των εταιρειών διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας...

INKA: Το Πάσχα του 2024 θα είναι ακριβότερο κατά 6% σε σχέση με πέρυσι

Το Πάσχα του 2024 θα κοστίσει 355,88. Δηλαδή το Πάσχα του...