14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κρήτη: Ώρες αγωνίας για τους 4 επιβαίνοντες στο όχημα που παρασύρθηκε από τα νερά

Ημερομηνία:

Μεγαλώνει, όσο περνούν οι ώρες,η αγωνία για την τύχη των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο που παρασύρθηκε τη νύχτα από τα ορμητικά νερά, στην περιοχή του Γεροπόταμου, στη Μεσαρά.

Όπως είπε στο cretalive o Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο όχημα επέβαιναν 4 άτομα, η 29χρονη οδηγός, ο σύζυγος και δύο ακόμα μέλη της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβαίνοντες ενημέρωσαν οι ίδιοι ότι έχουν παρασυρθεί και κινδυνεύουν να πνιγούν ενώ έδωσαν το στίγμα της περιοχής στην οποία βρίσκονταν.

Μετά την επικοινωνία αυτή, προσπάθησε η αστυνομία να τους καλέσει ξανά αλλά είχε χαθεί το σήμα κ δεν επικοινώνησαν έκτοτε.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η οικογένεια επρόκειτο να μεταβεί από το Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων σε κοινωνική εκδήλωση στην περιοχή της Πόμπιας.

Εκτιμάται ότι επιχείρησαν να μεταβούν στο χώρο της εκδήλωσης από κάποιον παράδρομο και όχι από τον κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα το όχημα να παρασυρθεί από τα νερά χειμάρρου.

Η επιχείρηση ξεκίνησε περίπου στη 1.00 τα μεσάνυχτα και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, με τη συμμετοχή μεγάλης δύναμης της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας αλλά και του λιμενικού. Στις προσπάθειες για τον εντοπισμό τους χρησιμοποιείται βάρκα και drone της Πυροσβεστικής ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή ελικοπτέρου Agusta-Bell.

Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε η Ομάδα “Δια-SOS-τε τη Μεσαρά” από την επιχείρηση για τον εντοπισμό των αγνοουμένων:

Ώρες αγωνίας για τους 4 επιβαίνοντες στο όχημα που παρασύρθηκε από τα νερά

Φωτογραφίες από Facebook “Δια-SOS-τε τη Μεσαρά”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...