15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρατούμενοι στο Λος Άντζελες ήπιαν από το ίδιο ποτήρι για να κολλήσουν κορονοϊό και να αποφυλακιστούν – 21 νόσησαν

Ημερομηνία:

Κρατούμενοι σε φυλακή του Λος Άντζελες αποφάσισαν να κολλήσουν ο ένας τον άλλο κορονοϊό με την ελπίδα ότι η επιδείνωση της υγείας τους θα τους φέρει πιο κοντά στην αποφυλάκισή τους.

Όπως εξήγησε ο σερίφης Alex Villanueva οι κρατούμενοι ήπιαν από το ίδιο ποτήρι νερό και χρησιμοποίησαν την ίδια μάσκα. «Τρομάζει η σκέψη ότι άνθρωποι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο στον εαυτό τους σκοπίμως προκειμένου να μας πιέσουν να τους αποφυλακίσουμε» σχολίασε ο σερίφης σε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα.

Συνολικά 21 κρατούμενοι νόσησαν από τον ιό.

Όπως εξήγησε οι κρατούμενοι ήπιαν ζεστό νερό σε μια προσπάθεια να ανεβάσουν την θερμοκρασία τους πριν αυτή να μετρηθεί.

Οι 21 κρατούμενοι που νόσησαν με κορωνοϊό μια εβδομάδα μετά την καταγραφή του βίντεο αποτελούν, σύμφωνα με τον σερίφη, περίπου το 40% των ατόμων της συγκεκριμένης πτέρυγας.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...